wie-is-ecomama-instagram

Paula Nordhauzen – Mama – Blogger – 3 kinderen – buitenmama – liever eco, bio en fair – fietst graag – beleeft veel kleine avonturen

Op de Ecomama site vind je inspiratie om gezond en bewust te kunnen kiezen. Niet alleen van Paula, maar ook van een gezellig team van gastbloggers.

Over Paula

Wie ik ben? Een groentje in de grote wereld van duurzaamheid. Paula. Mama van twee zoons (2010 en 2013) en een dochter (2011). Ik werk parttime als freelance tekstschrijver en content marketeer.

Leef ik 100% eco? Euhm, I wish! Soms is mijn portemonnee een obstakel, soms heb ik een ander idee bij eco dan iemand anders en soms zie ik in de supermarkt iets wat eco is, maar niet fair of natuurlijk of… Er zijn 50 tinten groen zal ik maar zeggen. Ik geloof in groen als de kleur van de toekomst, als de kleur van geluk en als de kleur van innovatie. Laat elke tint groen stralen!

Samenwerken

Als jij zo’n leuk bedrijf bent, dat past bij ecomama.nl of ecoweetjes.nl dan kun je me altijd mailen (info@ecomama.nl)!

Vaak zijn er review mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld van een overnachting in een duurzame trekkershut, een boek over slaaptips voor baby’s of misschien wil jij aandacht voor iets heel anders waar ecomama’s baat bij kunnen hebben. Mail me, dan overleggen we wat het beste bij ons past.

Bezoekers van de Ecomama website zijn veelal moeders. Dat geldt ook voor de volgers op social media, maar daarnaast scoort Ecomama.nl erg goed in de zoekresultaten van Google. Uiteindelijk vinden elke maand duizenden unieke bezoekers hun weg naar de website. Daar zitten de bezoekers van ecoweetjes.nl nog niet bij.

Eco adressen, merken, producten en handige tips = ecoweetjes.nl

Op ecomama.nl kun je veel lekkere verhalen tips, recepten en ervaringen van mama’s vinden. Maar om niet de eco merken en producten ook in het zonnetje te kunnen zetten zonder jullie te overladen heb ik op ecoweetjes.nl een duurzame merken en shops verzameld.

Social media

Zo handig! Die social media. Ik beschouw het vaak als mini-blogjes. Ook daar vind je tips en inspiratie van mij en de gastblogsters. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter, Instagram of Pinterest.

Gastbloggers

Ik zit echt niet alleen aan de keukentafel om te schrijven voor ecomama.nl. Inmiddels werkt een fantastisch team mee. Eigenlijk zijn het al gewoon vriendinnen geworden, maar laten we ze hier even voorstellen als het redactieteam.

Gastblogs op andere website

Af en toe schrijf ik (Paula dus) ook voor andere websites. Zoals blogs over duurzaam moederen voor Babystuf en Kinderopvang.org bijvoorbeeld.