Yes! De regenjas kan aan

Yes! De regenjas kan aan Monday August 8, 2016

Regen of wind? Het maakt ons niet uit. We moeten vaak toch even de deur uit. Regenlaarsjes zijn ideaal, maar een mooi regenjasje ook.

Mijn kinderen lopen echt heel erg vaak op regenlaarzen. Makkelijk om even in te schieten en altijd droge voeten. Marlous van Goodfibrations wees me op de SWAYS regenjassen. Sways is het jongere zusje van RAINS, een erg bekend fair fashion merk uit Denemarken. Hun regenjassen zijn van een super kwaliteit. De kleuren zijn neutraal en zijn dus voor jongens en meiden hartstikke leuk. Handig in zo’n doorgeef gezin als dat van ons. Hugo kreeg de Ahoy en is er helemaal weg van. Net als de regenlaarzen wordt nu ook deze jas standaard van de kapstok gehaald als we naar buiten gaan.

sways-regenjas

Tijdens onze vakantie zochten we schelpen bij de Schelde, maar werd er ook heel veel buiten gespeeld op de skelters en fietsjes op het boerenerf. En elke keer deden we maar weer een regenjas aan. Ook tijdens een citytrip in Antwerpen bleek de jas ideaal, want regenen dat het daar kan! Snel een restaurantje in voor een milkshake en daarna de jas weer aan.

De jas is een gewone regenjas in die zin dat hij niet gevoerd is. De afwerking is erg mooi. Let bijvoorbeeld eens op het klepje op de capuchon, ventilatiegaatjes onder de oksels, de perfecte kleuren en drukknopen en rits. Ik ben er van overtuigd dat deze jas er nog zo goed uitziet als de derde hem aan heeft.

regenjas voor kinderen

regenjas voor kinderen

Een duurzame regenjas? Kan dat? De RAINS- en SWAYS-collectie wordt gemaakt van 50% PU (ECOtex100 rubber) en 50% PET (deels gerecycled). De jassen zijn getest op waterdichtheid. De jas is echt stevig en je kunt er rustig mee in een hoosbui gaan staan.

regenjas voor kinderen van sways deens design

Misschien ga ik zelf ook nog wel overstag voor zo’n mooi damesmodel regenjas van RAINS. Kleuren en mooie modellen genoeg.

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder

No related posts found

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies