Verantwoorde cadeaus voor volwassenen, een schot in de roos!

Verantwoorde cadeaus voor volwassenen, een schot in de roos! Sunday December 4, 2016

Je wilt een tastbaar cadeau geven en je zoekt je suf naar iets leuks voor een volwassene? Deze cadeaus waren hier de laatste tijd een schot in de roos.

Deze cadeaus komen allemaal van Nanii. Dat is een van de nieuwste shops op ecoweetjes.nl. De producten zijn fairtrade, cruelty free en met liefde voor de natuur gemaakt. Bijna alle producten zijn handgemaakt en sommigen veganistisch. Typisch zo’n shop waar je kunt zien met hoeveel liefde de producten zijn uitgekozen. Alle producten voldoen als goede-cadeau-tip. Maar deze vielen hier in erg goede aarde.

1. Voor een vriendin. Lekker praktisch maar ook mooi.

Voor een vriendin koos ik een theedoek van Jurianne Matter. Ze heeft net een nieuw huisje en een product dat dan ook nog een beetje praktisch is leek me erg handig. De prijs is natuurlijk niet te vergelijken met de gemiddelde Hollandse theedoek (meer dan 12 euro namelijk), maar dat zie je ook zeker als je hem in handen hebt! Mijn vriendin was ook helemaal enthousiast, ze wilde hem haast wel als tafelloper gaan gebruiken. Zo mooi!

theedoek-jurianne-matter-ervaringen

2. Een herinnering

Ik koos een cadeau voor mezelf uit bij Nanii; een ketting in de vorm van een blad van Julia Otilia. Een sieraad is niet alleen iets wat je draagt om jezelf ‘te versieren’, het zegt ook iets over jou en waar je voor staat. Ik ben gek op het bos, de natuur en zo’n blad herinnert me natuurlijk ook aan al het moois dat dit blog me gebracht heeft.

3. Altijd goed

Ik zal niet jokken. Ik koos natuurlijk ook chocola. Rauwe chocola met bijenpollen. De chocolade van Dear Chocolate is 100% rauw, biologisch en handgemaakt in Amsterdam. De cacao van hele goede kwaliteit groeit op een plantage in Bali en de harten worden gezoet met lokale honing en een snufje vanille.

Verder doe ik nooit impulsaankopen hoor…

chocola

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies