De zitkuil als nieuwe woonkamertrend

De zitkuil als nieuwe woonkamertrend Tuesday August 23, 2016

Wil je weer eens iets heel anders in je nieuwe huis? En heb je de inrichting nog helemaal blanco? Dan zou je de knusheid van een zitkuil kunnen overwegen.

Ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met de inrichting van je nieuwe stulpje? Denk dan eens aan een zitkuil in de woonkamer. De zitkuil zorgt ervoor dat je met het gezin bij elkaar komt. Bovendien verhoogt deze plek de sfeer en gezelligheid.

Kom helemaal tot rust

Verhuis je naar een nieuwe woning? Denk eraan om de verhuiskosten vooraf goed in kaart te brengen. Je staat er immers niet alleen voor en jij focust je daardoor direct op het inrichten van je nieuwe woning. Eenmaal verhuisd, is de zitkuil de ideale plek om je boeken te stallen. Creëer hiermee een plek waar je even helemaal niets hoeft. Zo kom je helemaal tot rust en vergeet je even de stress van alledag.

Een ontspannen sfeer

De zitkuil is een plek waar rust en ontspanning hand in hand gaan. Het is altijd even wennen wanneer je verhuist naar een nieuwe woning. Met een zitkuil in de woonkamer heb je echter meteen een plek waar je met het gezin bij elkaar komt.

Je eigen thuisbioscoop

Door de zitkuil te combineren met televisie en surround systeem, creëer je je eigen thuisbioscoop. Voor de echte seriefanaat of filmliefhebber is dit de ideale omgeving. Het verhuizen van je kostbare apparatuur is een secuur werkje. Maak daarom gebruik van verhuisservice, dan weet je zeker dat je apparatuur onbeschadigd op de juiste plek terechtkomt.

Kruip bij het vuur

Een open haard in de zitkuil brengt warmte en gezelligheid met zich mee. Warmte stijgt naar boven dus bedenk hoe je van onderaf toch voor warmte in de kuil zorgt. Dat kan met vloerverwarming, een open haard of een palletkachel. De verschillen in duurzaamheid zijn vrij groot maar hangen natuurlijk ook af van een factor zoals zonneboilers (wat vloerverwarming weer een stuk duurzamer maakt).

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies