Ecofabulous boekentips voor groene mama’s

Ecofabulous boekentips voor groene mama’s Friday October 30, 2009

Cadeautips! Hippe boeken met gezonde tips, recepten en ideëen voor een ecologisch en bewust leven. Mooie foto’s en makkelijke tips voor groen wonen, reizen en koken.

Ecofabulous. Koken in alle seizoenen

Een boek vol inspiratie en vernieuwende ideëen. Dit boek geef je cadeau maar wil je stiekem gewoon zelf hebben. De styling heeft een heerlijk ‘sex & the city’-gehalte. Je kunt dit boek zelfs met een gerust hart aan een tiener cadeau doen.

Het boek bevat naast prachtige foto’s en makkelijke tips ook recepten voor elk seizoen en speciale gelegenheden. Deze worden afgewisseld met informatie over bewust reizen en wonen.

Miss Veggie in Pumps

Lisette Kreischer wordt gezien als trendsetter voor een groen en bewust leven. Zij werd bekend met haar eerste boek ‘Veggie in Pumps’ waarin zij schrijft over een ecofabulous lifestyle.

In het boek ‘Ecofabulous koken in alle seizoenen’ laat zij zien hoe je gemakkelijk biologisch kunt koken zonder vlees en zuivel. Dit kookboek levert heerlijke, culinaire gerechten op.

Ja! Ik wil dit boek bestellen!
Ecofabulous koken van Lisette Kreischer

Het eco-mama boek

Het eco-mama boek; groen en bewust leven met kids. Een leesbaar feel good boek vol praktische tips voor de eco mama. De tips zijn erg makkelijk en daarom geschikt voor elke hippe mama. Met kinderen wordt het huishouden een graadje ingewikkelder maar dat hoeft niet ten koste te gaan van het milieu.

Green is the new black!

Ja! Ik wil dit boek bestellen! Eco-mama boek van Elma Stitzinger.

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies