De seizoenen in huis

De seizoenen in huis Thursday November 10, 2016

Ik vind het altijd zo aandoenlijk: een seizoenstafel maken. De kinderen spulletjes laten verzamelen en bewust worden van wat elk seizoen je weer te bieden heeft. Maar omdat ik een slooppeuter heb doen we het toch een beetje anders.

Het zal de opvoeding wel zijn. Of het gebrek er aan. Of noem het vrij laten. Maar de jongste gooit werkelijk overal mee en moet ook alles even testen op stevigheid. Hij is behoorlijk goed in sporten trouwens. Schattige woonaccessoires vind je dus niet snel in ons huis (sowieso eigenlijk niet). Maar een seizoenstafel geef ik ook geen lang leven.

We hebben een bijzonder jaar achter de rug. We verkochten ons kleine huisje op het platteland en woonden een half jaar in een vakantiehuisje in het bos voordat we naar ons super praktische huis in een groot dorp verhuisden.

foto op hout laten drukken

Nu we een tijdje op onze nieuwe plek zitten komen er af en toe vragen van de kinderen waaruit blijkt dat ze toch wat houvast zoeken. Daarom krijgen onze oude plekjes een plekje in ons nieuwe huis in de vorm van een collage. Eigenlijk is deze collage dus ons jaar in vier seizoenen. En als je het zo terugziet kun je er toch alleen maar met een glimlach op terugkijken.

Wel toepasselijk denk ik om juist in de herfst als iedereen langzaam naar binnen keert en je je huisje warmte laat geven, om juist dan herinneringen op te halen en terug te kijken.

Deze collage is geprint op hout, ging razendsnel via webprint. Eindelijk eens niet uuuuuuren gezeten aan iets simpels.

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies