Vakantie tripjes op wielen voor family nomads

Vakantie tripjes op wielen voor family nomads Thursday April 14, 2016

Happy campers! Wake up! Het is weer tijd om te gaan touren. Ben jij de trotse eigenaar van een sleurhut of camper? Dan is het Caravanity Supertrips jouw voorpret boek!

Als je aan vakantie denkt, schiet je dan in de stress modus of word je gelijk helemaal relaxed? Als je het type ‘op de bonnefooi, zal wel goed komen en we redden ons wel’ bent, dan heb je misschien ook wel een caravan of camper. Wij hebben geen van beide, maar ik zie mezelf best met z’n 5-en in een camper door Europa rondrijden. Buiten zijn, buiten spelen, koken en slapen… heerlijk! Liefst natuurlijk in zo’n retro volkswagen busje en dan ook nog elektrisch (dromen mag toch?).

Supertrips ervaringen van andere vakantiegangers

In het boekje Caravanity Supertrips staan naast hele vrolijke sfeerfoto’s ook toffe korte tripjes verdeeld over 160 pagina’s. De meeste bestemmingen zijn ook prima te doen als je een lang weekend met het gezin op pad wilt. De ervaringen werden verzameld door verschillende happy campers, de meeste met kinderen. Vaak staat er ook nog net even zo’n tip bij waar vrijbuiters enthousiast van worden zoals bootje huren, strandjutten of een bezoekje aan een sprookjeskasteel.

De ervaringen zijn helemaal niet super uitgebreid, maar wel echt leuk om even lekker door te bladeren. Bovendien hoeven happy campers helemaal niet alle details van een bestemming te weten, toch? Je kunt je beter lekker laten verrassen. Ik kwam zelf door dit boekje wel op het idee om misschien nog eens in Luxemburg te gaan kamperen. De foto’s zien er groen uit en met een titel als ‘het ultieme buitenspeelparadijs’ kun je mij zo inpakken.

Voor liefhebbers van een goed verzorgde familiecamping in Drenthe kan ik aan dit boekje nog camping de Norgerberg toevoegen waar wij nu tijdelijk vertoeven omdat we tussen twee huizen zitten.

Het Caravanity Super Trips boekje kopen

Het boek is te verkrijgen als paperback bij Bol.com of YouBeDo. Als je het boek bij YouBeDo bestelt gaat 10% naar een goed doel dat je zelf mag kiezen.

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies