Wonen in het bos. Daar word ik blij van

Wonen in het bos. Daar word ik blij van Thursday October 29, 2015

We verkochten ons vrijstaande huisje op het platteland. We verlieten de plek waar we herinneringen maakten. We kochten een huis met meer gemak, rust in onze planning en dichterbij… alles. Tussentijds wonen we een half jaar in het bos. En dat blijkt verrassend leuk.

Vooraf rilde ik al bij het idee van onze vakantiebungalow op een prachtig plekje in het bos. Het was vast niet warm te krijgen en als het de hele winter gaat regenen… Nu wonen we er nog geen week en is het de mooiste herfstweek ooit. Ik heb al duizend soorten paddenstoelen gezien, voel tranen van ontroering opkomen als de zon tussen de bomen doorschijnt op de gele bladeren en heb ik heb zelfs gigantisch veel zin in bewegen: fietsen, lopen, joggen misschien zelfs.

De kinderen vinden het uiteraard ook prachtig. Hoewel ik denk dat zij altijd overal het mooie van zien. Kun jij de minion vinden die hier verstoppertje aan het spelen is?

wonen-in-het-bos
(foto’s ook te zien op Instagram)

We passen ons met liefde aan aan het bos. Ik zal een paar kilo wollen sokken aanschaffen en we hebben altijd zaklampen – en de waka waka in de tas. Want donker is hier ook echt intens donker.

Straks wil ik niet meer weg…

wonen-in-het-bos

Ik doe al een kruidencursus, maar volgend jaar wil ik ook alles gaan leren over paddenstoelen. Tot die tijd houd ik het bij de (gratis!) paddenstoelen zoekkaart van IVN.

wonen-in-het-bos

wonen-in-het-bos
wonen-in-het-bos

Niet ons hek, maar wel idyllisch nietwaar?

wonen-in-het-bos
wonen-in-het-bos
wonen-in-het-bos

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies