Een eerlijk en oprecht bloemetje

Een eerlijk en oprecht bloemetje Monday May 1, 2017

Sommige mensen verdienen nu eenmaal een bloemetje. De papa en mama van Laura bijvoorbeeld. Ze staan altijd voor haar klaar, of het nu mee- of tegenzit.

Zo handig dat we van Greetz de Fair Flowers eens mochten uitproberen! De mooiste boeketten en dus ook nog eens fair flowers: bloemen die op een verantwoorde manier geteeld zijn, kinderarbeidvrij en met oog voor het milieu.

mooie bloemetje via greetz

Zomaar even iets liefs sturen

Mijn ouders zijn er altijd voor me. Als ik oppas voor de kinderen nodig heb, als ik ga verhuizen, als ik even moet uithuilen omdat het soms tegenzit… Ik zou domweg niet weten wat ik zonder mijn vader en moeder zou moeten. En dat terwijl ze het zelf ook niet altijd even makkelijk hebben. Dus verdienen ze iets liefs. En omdat ze erg van bloemen houden, wil ik ze verrassen met een mooie bos bloemen die ik online bestel. Voor het eerst… (bloemen dan he? Alle andere heb ik heus al eens online besteld.)

Wijn, bloemen, chocola… Zo veel keuze!

In één oogopslag zie je in een handig overzicht wat je er allemaal kunt bestellen. En dat is veel! Keuzestress! Niet alleen bloemen voor elke denkbare gelegenheid, maar ook kaarten, ballonnen, chocola of een wijntje of bijzonder bier. Kortom, voor elk wat wils. Ik ga toch voor een grote bos fair flowers uit de collectie fair flowers fair plants. Een enorme bos gerbera’s en germini’s. ‘Portie Vrolijkheid’, heet de spectaculaire bos. Als ze daar niet blij van worden… Dan nog een leuk kaartje erbij met een persoonlijke boodschap en verzenden maar.

Een heel bijzonder pakket – mijn vader is onder de indruk

De volgende dag krijg ik een enthousiast telefoontje van mijn vader. Zo’n bijzonder pakket heeft hij nog nooit gezien! Hij vindt de bloemen natuurlijk prachtig, maar de doos (waar de bloemen door het ingebouwde vaasje een paar dagen lang goed in kunnen blijven) vindt hij zo ingenieus, dat hij minstens zo onder de indruk is van de verpakking als van de prachtige bloemen. Hij heeft de doos in de garage opgeborgen, voor het geval hij zelf eens een bos bloemen moet vervoeren.

online bloemen bestellen doos

En mijn moeder is gewoon heel blij

En mijn moeder… die is gewoon heel blij met de super vrolijke bos die nu op tafel staat te pronken. Papa en mama blij, en ik ook! Dit was zo leuk om te doen… Ik kan bijna niet wachten om weer iemand een bosje te sturen.

Ook iemand een blije dag bezorgen? Stuur eens onverwacht iets liefs. Echt een aanrader. Zelfs de doos.

vaas-in-doos-bloemen-via-greetz

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies