Blubber en Bubbles

Blubber en Bubbles Tuesday April 17, 2018

Drie blubber experts heb ik in huis. Het liefst buitenshuis trouwens, maar dat lukt niet altijd. De drempel is blijkbaar laag want ze stormen zo in modder outfit naar binnen.

Zodra ze uitgespeeld zijn is het dus tijd voor een bad of douchebeurt. Daar zijn ze dan vaak ook nog niet uitgespeeld want de spetters vliegen tot aan het plafond.

Dat is een van de redenen waarom ik zo ontzettend blij ben met zeep en shampoo in pompflesjes. Als de blubber adrenaline nog door de lijfjes van de kinderen stroomt kan een fles nooit veilig zijn. Die moet leeg! Dus lang leven pompjes. Leuk om te doen. Duidelijke regel: 2 keer pompen. Vervolgens pompje verstoppen op een plek waar ik hem zelf waarschijnlijk niet eens terug kan vinden.

We hebben nu zelfs drie pompflesjes gekregen: bad-, en douchegel, shampoo en conditioner. De flesjes zijn van het merk Bubbles. De verzorgende, natuurlijke en biologische ingrediënten maken het ideale producten voor de kinderhuid. Er zit onder andere jojoba olie, aloe vera, macademia olie en zonnebloemolie in. Klinkt alleen al lekker en zacht, vind je niet? Net blubber. Perfect dus.

bubbles bad kind eco natuurlijke ingredienten

De geur is ook fijn. Een tikkie fruitig, maar niet a la Bubble Gum.

Mijn dochter heeft lang haar. En dikke klitten. Ook van de blubber, maar ook van alles wat ze die dag meer in haar haar gesmeerd heeft. Van kammen houdt ze niet. Dus respect voor de conditioner die duidelijk al vanaf het eerste moment zorgde voor een makkelijkere start van het Grote Kammen. Dat had ik eerder moeten bedenken!

Klap op de vuurpijl. NATRUE gecertificeerd!

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder

No related posts found

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies