Cadeautjes, als je toch niet met lege handen aan wilt komen

Cadeautjes, als je toch niet met lege handen aan wilt komen Tuesday June 6, 2017

Voor mezelf shop ik zoveel mogelijk duurzaam. Bij een eco shop met een duurzaam hart. En zelfs liever niet. Want zo gek ben ik niet op volle kasten. Maar soms… kom je er gewoon niet zomaar in een keer uit.

Zo worstel ik de laatste tijd toch weer wat vaker met het geven van cadeautjes. Op den duur ben je wel klaar met bonnen. Een tegoed voor een leuk evenement of de zoveelste belofte dat er nog een heel leuk cadeau aan komt. Die dan niet komt. Ik ben benieuwd wanneer die gezinsfoto daadwerkelijk in het fotolijstje geschoven wordt dat mijn moeder afgelopen weekend kreeg voor haar verjaardag…

Waar ik heel blij van word is dat het assortiment milieuvriendelijke cadeaus in ‘normale’ webwinkels ook steeds ruimer wordt. En wat ik dan niet moet vergeten is dat ik misschien allergisch ben voor allerlei cadeaus maar dat oma’s er bijvoorbeeld wel heel gelukkig van kunnen worden. En er is toch wat gekkigheid te krijgen!

Heb je weleens gehoord van een gelkas? Ziet er heel hip uit en de gel is milieuvriendelijk (heb nog niet uitgezocht wat het precies is).
gelkas inclusief kruiden

Ook altijd handig voor oma’s, die graag appeltaarten bakken met hun kleinkinderen, is de appelschiller. Het ziet er leuk uit, is makkelijk en natuurlijk super leuk om samen appeltjes mee te schillen.
appelschiller

En met een beetje energie en liefde maak je een super persoonlijk cadeau. Wij gaven laatst op het werk een collega een cadeaupot met daarin 52 grappige anekdotes, wijze quotes en complimentjes. Die kon hij natuurlijk in een keer allemaal openmaken, maar als hij wil heeft hij er nog een jaar lang elke week plezier van. En zo kun je ook een familiekookboek maken. De foto bovenaan is van zo’n blanco kookboek dat je zelf helemaal kunt vullen met recepten en kookideeën. Leuk om grootmoeders recept erbij in te zetten, of de snelle pasta van een neef die net op kamers is gegaan.

Deze ideeën vond ik op cadeautjes.nl/verjaardagscadeau/voor-moeder.

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies