Warmhouders: maillots voor jongens

Warmhouders: maillots voor jongens Sunday August 24, 2014

Stoere maillots voor jongens vind je niet overal. Zeker niet als je van kleding met een vrolijke print houdt. Deze maillot tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Al mijn kinderen hebben ze als baby dagelijks aan gehad: maillots. Nooit blote voetjes, altijd warme beentjes en alles kan eroverheen. Mijn zoon van 4 jaar is er nog steeds gek op. In de winter draagt hij ze graag onder zijn spijkerbroek. Voor meisjes zijn veel toffe maillots te vinden, maar voor jongens…

Niets mis met een ‘altijd goed’ grijs exemplaar, maar nu heb ik wel hele toffe. De maillots voor jongens en stoere meiden van Blade & Rose (gekocht bij Apenkopje) zijn maillots, maar zonder voetjes. Van mij hadden de voetjes er aan gemogen, maar nu kunnen ze ze nog langer aan. Maillots zijn warmer dan gewoon broekjes of leggings en zitten bovendien erg lekker.

Toffe prints op maillots

Op deze billen staat een dino, maar je kunt ook kiezen voor een piraat, een tank, een walvis of sterren. Dino is OEKO-TEX gecertificeerd en gemaakt van 75% combed cotton, 20% nylon en 5% elasthan. Ik vind het een aanrader.

dino maillot jongens
maillots voor jongens met stoer plaatje van dinosaurus

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies