Mama Linda leest ‘Het Enige Boek in je Koffer’

Mama Linda leest ‘Het Enige Boek in je Koffer’ Tuesday July 18, 2017

‘Mama, mag dit spel ook nog mee? En een tekenboek. En mijn potloden. En verf.’ Herken je dat, als je probeert in te pakken en je eigenlijk meer mee wil nemen dan kan?

Wat je niet thuis wil laten is een fijn boek om (voor) te lezen. De makers van dit boek (Pip & MAKI) noemden het niet voor niks: ‘Het Enige Boek in je Koffer (of rugtas).’

De voorkant was genoeg om de aandacht van Emma (4,5 jaar) te trekken. Ze ziet een koffer, een rups, en ergens in de verte, zwemt daar niet een haai? Toen ik beloofde dat we deze zomer uit dit boek zouden gaan lezen vond ze dat dan ook een goed plan.

het enige boek in je koffer van pip en maki verhalenmakers

Zo gezegd, zo gedaan. En wat zijn we er blij mee. Het boek is fijn geschreven en geïllustreerd. Zeker niet te kinderachtig, maar ook niet te ingewikkeld. Het kan jarenlang mee. De verhalen, die uitstekend zijn als bedtijd verhalen, worden afgewisseld met versjes. En stiekem staat er een recept in geschreven.

het enige boek in je koffer van pip en maki verhalenmakers
het enige boek in je koffer van pip en maki verhalenmakers

Het is precies groot genoeg voor je rugtas, fietstas, koffer of in je tuba.
Wat een fijn boek om de zomer en de vakantie mee te vieren.

Het Enige Boek in je Koffer kopen

Linda bestelt haar boeken altijd bij Youbedo.com. Dan gaat 1,44 euro naar een goed doel dat jij kiest.

Gastblogster Linda

linda triest flens ecomama gastblogsterIk ben Linda getrouwd en moeder van Emma. In het dagelijks leven werk ik in een leuk ziekenhuis in Amsterdam. Ik probeer duurzaam te leven en als het kan gebruik ik graag mijn creatieve hobby’s om dit mogelijk te maken.

Linda werd bijna wereldberoemd door een jaar lang geen nieuwe kleding te kopen tijdens Project Kledingstop. Daarmee is ze zelf een echte bewuste en minimalistische fashionista geworden. In haar blogs schrijft ze over eerlijke mode, anders omgaan met kleding kopen en deelt ze haar vragen én gouden tips op het gebied van mode. Ze is ook nog eens gek op lekker koken.

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies