Schoenen poetsen en regenplassen

Schoenen poetsen en regenplassen Friday November 22, 2013

Hoe zorg je dat je schoenen lekker lang meegaan? Door ze goed te beschermen en verzorgen. En dat doe je natuurlijk ook het liefst ‘ecostyle’.

In steeds meer winkels en webshops kun je terecht voor ecoschoenen. Maar als diehard ecofashionista zorg je natuurlijk goed voor je schoenen, of ze nou eco zijn of niet. Daarom word ik zo blij van de organic-lijn van schoenverzorgingsmerk Collonil.

Beschermen voordat ze in de regenplassen stampen

Voor de kinderen heb ik nieuwe winterboots gekocht en direct behandeld. Mijn zoon stond er met zijn nieuwsgierige neus bovenop en dan is het extra fijn dat je weet dat er 90% natuurlijke ingrediënten inzitten en de pompverstuivers geen drijfgas bevatten. Net als bij andere schoenverzorgingsproducten is het niet ingewikkeld om ze te gebruiken maar is de clou dat je er heeeel even de tijd voor neemt. En die twee minuten, die lonen echt. Schoenen blijven veel langer mooi én gaan langer mee. Dat is zeker bij kinderschoenen wel wenselijk want mijn kinderen nemen nooit de tijd om regenlaarzen aan te doen voordat ze in een plas springen.

Bescherming, verzorging en glansmakers

Deze verzorgingsproducten gebruiken het beste van mama natuur om jouw schoenen te laten stralen alsof ze nieuw uit de doos komen. De Organic Protect spuitbusjes (zonder drijfgassen uiteraard) bevatten olijfolie. De olie zorgt voor een beschermend en vochtafstotend laagje. De bamboe in het andere spuitbusje (Organic Bamboo Lotion) zorgt er juist voor dat gladleer, suède, nubuck en textiel niet uitdrogen. De Organic Shine & Care bevat avocado olie (zonde, avocado’s moeten altijd gegeten worden) voor een mooie glans.

De Collonil Organic schoenverzorgingsproducten zijn te koop bij elke serieuze schoenenwinkel en anders wordt het hoog tijd dat jouw schoenenwinkel deze producten in het assortiment opneemt. De wereld wordt mooier, één stap tegelijk.

Foto: bio laarsjes

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies