De nieuwste favoriete thermosbeker!

De nieuwste favoriete thermosbeker! Wednesday June 3, 2015

Een lange rit in de auto, een flink stuk wandelen of gewoon een kopje koffie bewaren voor later zonder het apparaat aan te laten staan… de Camelbak is onze nieuwste koffievriend.

Misschien heb je al eens opgemerkt, dat ik gek ben op koffie. Ook onderweg vind ik een kopje koffie erbij gewoon gezellig. Daarom maakte ik met Linda al eens een overzicht van de 5 beste koffiebekers to go. Allemaal herbruikbaar en af te sluiten want plastic bekertjes zijn zoooo 1988. In dat lijstje staat ook al de Contigo waar Linda helemaal aan verslingerd is. Als cadeautje voor mijn vriend bestelde ik laatst de Forge lekvrije thermosbeker van Camelback. Simpel zwart, fijn formaat (ruim 2 koppen koffie) en handige vorm. Met zo’n best wel dure beker is het altijd maar de vraag of hij uiteindelijk niet in een keukenkastje verdwijnt. Maar dat is zeker niet het geval, we zijn beide gek op deze thermosbeker.

eco thermosbeker de beste aanrader review

Gloeiend hete koffie

Hot, hot, hot! In deze thermosbeker moet je koffie lekker warm blijven. Maar noem dat maar rustig heet. De thermosbeker doet zijn werk zo goed dat ik laatst na de wandel4daagse nog gewoon hete koffie kon drinken, die ik daarvoor al gezet had (en vergeten was natuurlijk). Om te zorgen dat de koffie niet té heet is, laten we de beker dus open op het aanrecht staan totdat we weggaan.

Wat je echt even moet weten van tevoren

Het is ook onwijs belangrijk dat je de eerste paar keer even ontlucht. Dus gewoon even open doen zonder je mond er aan te zetten en direct een slok te nemen. De druk wordt door de hete lucht best hoog en aangezien hij ook lekvrij is komt er ook echt geen koude lucht meer bij.

eco thermosbeker de beste aanrader review
eco thermosbeker de beste aanrader review

Doordat de beker lekvrij is voelt het ook veiliger om koffie te drinken in de nabijheid van mijn hyperactieve dreumes.

Ik heb deze koffiebeker dus zelf besteld en durf hem echt iedereen aan te raden. Vooral ouders, die ook wel weer eens zin hebben in warme koffie!

eco thermosbeker de beste aanrader review

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies