Easy vegan met Julie (en Esther)

Easy vegan met Julie (en Esther) Monday July 17, 2017

Esther geeft thuis graag haar keukenprinses-kunsten uit handen aan haar vriend. Dus mocht hij aan de slag met Easy Vegan met Julie.

easy vegan met julie boek

Wij genieten van de lekkere en makkelijke gerechten uit Easy vegan! Komkommerrolletjes met pompoenpithummus, witlofbootjes met peer, gevulde zoete aardappel en mangosorbet zijn slechts een paar voorbeelden van de dingen die we al met plezier hebben uitgeprobeerd en gegeten!

Allemaal binnen 30 minuten!

Julie Van den Kerchove gooide tijdens haar studie haar voedingspatroon volledig om en kookt sindsdien enkel met natuurlijke ingrediënten. Zo slaagde ze erin haar gezondheidsproblemen halt toe te roepen. In dit tweede boek Easy vegan met Julie kokkerelt ze opnieuw gluten- en zuivelvrij, zonder vlees en gebruikt ze enkel natuurlijke suikers.

easy vegan met julie boek

Over Esther

Esther is moeder van Juno en Suus. Haar kinderen gaan naar democratische basisschool De Vallei, waar ze eigenaar zijn van hun eigen leerproces en zich op natuurlijke wijze ontwikkelen. Esther helpt organisaties bij de implementatie van Holacracy. Dat is een nieuwe vorm van organiseren; een alternatief voor de traditionele manier waarop je teams en organisaties inricht.

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies